MUZICĂ INSTRUMENTALĂ

~ PIAN ~

Cursurile de pian de la Neghiniță se adresează deopotrivă copiilor și adulților.

În cadrul cursurilor de pian pentru începători se învață noțiuni de bază ( note muzicale, ritm, acorduri și tehnică instrumentală) urmând apoi a se aprofunda studiul și a se dezvolta repertoriul, pe grade de dificultate.

Studiul pianului favorizează dezvoltarea multor capacități esențiale în conturarea personalității: atenția distributivă, gândirea analitică, concentrarea de durată, voința și inteligența emoțională.

De asemenea, studiul pianului contribuie la formarea culturii muzicale și dezvoltă creativitatea.

Pian - Fundatia Neghinita
Pian - Fundatia Neghinita

MUZICĂ INSTRUMENTALĂ

~ CHITARĂ ~

Chitara este un instrument care joacă un rol important în numeroase genuri muzicale, printre care muzica blues, country, folk, flamenco, jazz, rock și pop.

Oferta noastră pentru studiul chitarei include cursuri de chitară clasică, electrică și chitară bass.
În cadrul cursurilor de chitară se învață tehnica instrumentală de bază și noțiuni de teorie muzicală, totul într-un limbaj accesibil.
Metoda de predare este adaptată vârstei și nivelului de pregătire al copilului.

Cursurile de chitară dezvoltă dragostea pentru artă și frumos, dezvoltă auzul și  stimulează creativitatea. Indiferent dacă va ajunge sau nu un muzician de succes, copilul va păstra în personalitatea sa efectele benefice ale educației muzicale.

MUZICĂ INSTRUMENTALĂ

~ VIOARĂ ~

Vioara este unul dintre instrumentele ce dezvoltă cel mai mult auzul muzical.

La prima vedere poate părea un instrument complicat dar, alături de profesorii noștri, cei care doresc să studieze vioara vor desluși rapid secretele ei și se vor îndrăgosti de sunetul ei.

Primele cursuri de vioară sunt despre poziția corectă a viorii și a arcușului, controlul cât mai bun al arcușului, învatarea corzilor, a duratelor de note și producerea unui sunet cât mai calitativ. Se continuă apoi cu studiul cântecelor și diferite tehnici folosite la acest instrument.

Cursurile de vioară sunt personalizate în funcție de dorințele, nivelul, aptitudinile și vârsta cursantului.

Vă invităm alături de noi să descoperiti plăcerea de a cânta la acest instrument!

Pian - Fundatia Neghinita

Galerie Foto